ANĐELIJA PRE ŠKOLE HRANI KRAVE, A ONDA IZ UNIFORME USKAČE U HALJINU: Priča devojčice koja je ODUŠEVILA SRBIJU
Anđelija Ilić, Foto: Printscreen/Prva

video

ANĐELIJA PRE ŠKOLE HRANI KRAVE, A ONDA IZ UNIFORME USKAČE U HALJINU: Priča devojčice koja je ODUŠEVILA SRBIJU

Devojčica od 15 godina je svaki dan pre i posle škole brinula o životinjama, a onda učila kako bi upisala Poljoprivrednu školu

Objavljeno: 20:18h

Anđelija Ilić (15) je završila osmi razred i pravi je primer devojčice koju je vaspitanje izvelo na dobar put. Pre i posle škole brine o kravama na farmi, a ima odgajivačnicu rortvajlera. Ona je odličan đak, a pored obaveza u školi postiže da pomogne i roditeljima.

Njeni videi na TikToku naširoko su hvaljeni i komentarisani, a neki su postali i viralni. U jednom od videa prelepa Anđelija snimila se kako radi i čisti štalu, a onda je pokazala i kadar kako je izgleda na maturi. Uniformu za štalu zamenila je svečanom belom haljinom, a gumene čizme štiklama. Ljudi su oduševljeni njenim trudom i radom, ali i promovisanjem pravih vrednosti.

- Bravo mlada damo, poštovanje!

- Joj kako je ovo divno!

- Svako poštovanje za ovu devojku - pisali su joj ispod videa koji je objavljen na TikToku.

Inače, ona je gostovala u emisiji Jutro na Prvoj TV i tom prilikom je objasnila kako sve postiže. Da bi završila obaveze budi se oko pet ujutru, a onda ide u štalu.

- Od malih nogu sa roditeljima sam to naučila , meni dan izgleda tako što ustanem oko pet, šest, kopamo silažu, to je smesa od kukuruza koju držimo u silosima. Ona 30 dana stoji tako i posle je dajemo kravama. Roditelji kažu da sam im desna ruka, nisam sama naravno. Naučila sam da muzem krave pre 4 godine godine. Bilo je nerviranja malo, nisam uspevala odmah, ali kasnije sam uspela. Posebna je ljubav prema kravama, svaka ima svoje ime i dala sam im moderna imena. Bikove ćemo imati uskoro, proizvodimo meso. Takođe, čuvam rotvajlere sa mamom i tatom, pomažem kod fotografisanja - rekla je ona i osvrnula sa na video gde je prvo u štali, a onda spremljena u haljini:

- Retko ko živi ovakav život i retko ko to podržava od mlađih generacija. Svi misle da se uđe u štalu radi slikanja, snimanja i pregleda i da se samo izađe. To nije tako. Upisaću Poljoprivredno - veterinarsku školu "Svilajnac". Zadala sam sebi cilj da završim tu školu, fakultet i da se vratim da nastavim sa roditeljima prorodičnu priču.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/Srećna republika/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.